×
 

Besök Vittra Örebro

Bara du vet om Vittra är rätt för just dig. Du är därför varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt. På denna sida ser du när vi erbjuder öppet hus.

Öppet hus

Välkommen på vårt första öppet hus och visning av skollokaler. Vi ses på Karlsgatan 30!

För att anmäla dig, mejla oss på orebro@vittra.se. Skriv vilket datum och tid du vill anmäla dig till och hur många ni är som kommer.

Torsdag
27 januari
  1. kl 17.30-19.30
Lördag
29 januari
  1. kl 12.00-14.00
Lördag
29 januari
  1. kl 14.00-16.00

Gör en intresseanmälan så skickar vi en sms-påminnelse inför våra öppna hus.

Du är alltid välkommen till oss

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse när vi har öppet hus eller visningar.

Årskurs jag är intresserad av
Vilket år ska barnet börja skolan?

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

 

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till en prova på dag, bokar rådgivning eller studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer och årskurs. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för.

Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser.

Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Huvudmannen är personuppgiftsansvarig på den skola du går på. De huvudmän som omfattas är: AcadeMedia Eductus AB, AcadeMedia Fria Grundskolor AB, Coaching och utveckling i Sverige AB, Didaktus Skolor AB, Didaktus Utbildningar AB, Drottning Blankas Gymnasieskola AB, EC-Utbildning AB, Framtidsgymnasiet i Göteborg AB, Framtidsgymnasiet i Sverige AB, Framtidsgymnasiet Öst AB, Hagströmska Gymnasiet AB, Hermods AB, Hermods Gymnasium AB, IT Gymnasiet Sverige AB, Klaragymnasium AB, Komptensutvecklingsinstitutet Sverige AB, Ljud & Bildskolan LBS AB, Mikael Elias Gymnasium AB, Movant AB, Nordens Teknikerinstitut AB, NTI-skolan AB, Nya Designgymnasiet i Nacka AB, Plusgymnasiet AB, Plushögskolan AB, Praktiska i Sverige AB, Procivitas Privata Gymnasium AB, Primaskolan AB, Pysslingen Förskolor och Skolor AB, Rytmus AB, Sjölins Gymnasium AB, Sälj- och marknadshögskolan i Sverige AB, TGA Utbildning AB, Utbildningsborgen i Örebro AB, Vittraskolorna AB. Samtliga huvudmän för våra grundskolor och våra vuxenutbildningar har sitt säte på Adolf Fredriks kyrkogata 2, 101 24 Stockholm. Huvudmännen för våra gymnasieskolor har sitt säte på Lilla Bommen 4 A, 411 04 Göteborg.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka program och skolor du sökt.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här. Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här.

En samhällsengagerad grundskola

På Vittra vill vi att varje elev ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dig med kunskap och mod för att du ska känna att du kan vara med och påverka samhället till det bättre och göra skillnad.

Har du frågor om besök på skolan?

Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

3D-bilder över Vittra Örebro

Här nedan kan du se våra enkla 3D-bilder över hur skolan kommer se ut när vi flyttar in.

Vittra Örebros skolbyggnad Vittra Örebros skolbyggnad

20210629_115333

3D-bild på studieplatser i vårt bibliotek 3D-bild på studieplatser i vårt bibliotek

enskilda platser

3D-bild på Vittra Örebros bibliotek 3D-bild på Vittra Örebros bibliotek

Bibliotek

3D-bild på vår redaktion 3D-bild på vår redaktion

redaktion

3D-bild på vår studiehall 3D-bild på vår studiehall

studiehall 3

3D-bild på vår matsal 3D-bild på vår matsal

matsal

3D-bild på vår kommande studiehall 3D-bild på vår kommande studiehall

studiehall

3D-bild på ett av våra klassrum 3D-bild på ett av våra klassrum

klassrum