×
 

Besök Vittra Örebro

Bara du vet om Vittra är rätt för just dig. Du är därför varmt välkommen att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt. Fyll i formuläret för att få påminnelser inför våra öppna hus och annan information om Vittra.

Boka en personlig visning

Vill du få en ännu bättre bild av vår skola kan du boka in en personlig visning. Varmt välkommen att kontakta oss på 019-16 56 60 eller orebro@vittra.se så hittar vi en tid som passar.

Besök oss på öppet hus

När du besöker oss på öppet hus får du möjligheten att se våra lokaler, prata med personalen och få svar på dina frågor. Fyll i formuläret för att få påminnelser inför våra öppna hus.

Besöksadress

Karlsgatan 30, 703 41 Örebro

Våra öppna hus

På grund av akut vattenskada i våra lokaler måste vi tyvärr ställa in vårt öppet hus den 9/11. Vi återkommer när vi har ett nytt datum planerat. Kontakta oss gärna om ni önskar mer information eller vill planera in en personlig visning när lokalerna är ok igen.

Just nu har vi inga planerade öppna hus.

Håll dig uppdaterad

Fyll i formuläret för att få påminnelser inför våra öppna hus och annan information om Vittra.

Studiestart

Hantering av personuppgifter

När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

Före du blir elev hos oss

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Vittra är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt skolform och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande program. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att angiven studiestart passerat. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.  Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

Kontakt

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

En samhällsengagerad grundskola

På Vittra vill vi att varje elev ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dig med kunskap och mod för att du ska känna att du kan vara med och påverka samhället till det bättre och göra skillnad.

Har du frågor om besök på skolan?

Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

3D-bilder över Vittra Örebro

Här nedan kan du se våra enkla 3D-bilder över hur skolan kommer se ut när vi flyttar in.

Vittra Örebros skolbyggnad
Vittra Örebros skolbyggnad

Skolbyggnad

3D-bild på studieplatser i vårt bibliotek
3D-bild på studieplatser i vårt bibliotek

Enskilda platser

3D-bild på Vittra Örebros bibliotek
3D-bild på Vittra Örebros bibliotek

Bibliotek

3D-bild på vår redaktion
3D-bild på vår redaktion

Redaktion

3D-bild på vår studiehall
3D-bild på vår studiehall

Studiehall 3

3D-bild på vår matsal
3D-bild på vår matsal

Matsal

3D-bild på vår kommande studiehall
3D-bild på vår kommande studiehall

Studiehall

3D-bild på ett av våra klassrum
3D-bild på ett av våra klassrum

Klassrum