Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Landborgen

Bild på rektor

Kontakt

E-post: landborgen@vittra.se
Telefon växel: 042-198470
Rektor: pernilla.svensson@vittra.se
Telefon fritidshem: 042-198474

Besöksadress

Bergaliden 9, 252 23 Helsingborg

Sjukanmälan

Telefon 042-198478

Beslut efter kvalitetsgranskning vid Vittra Landborgen»

Vill ni komma på egen besöksdag?
Förskoleklass, mejla Vaida Persson vaida.persson@vittra.se
åk 1 - 3, mejla Ida Löfstedt ida.lofstedt@vittra.se
åk 4 - 6, mejla Jenny Silvandersson jenny.silvandersson@vittra.se
åk 7 - 8, mejla Arnela Nilsson arnela.nilsson@vittra.se

 

 

Rektorn har ordet

Hos oss på Vittra Landborgen är vi övertygade om att goda kunskapsresultat förutsätter att eleverna mår bra, trivs och är trygga. Att vi sedan har roligt under tiden vi är tillsammans i skolan gör inte saken sämre. Tvärtom är det just vad elever och lärare säger när jag frågar dem vad som är det bästa med Vittra Landborgen: ”glädjen, tryggheten, engagemanget och de höga ambitionerna”. Det handlar om att ta hand om varandra, att peppa sina kompisar när de behöver uppmuntran, att känna sig trygg och bekväm med att stå i rampljuset och att i nästa stund tillåta någon annan att stå i centrum. Det handlar om gemenskap, ambitioner och en tro på sig själv och sin förmåga. Som rektor på Vittra Landborgen är jag mycket stolt över att få vara en del av denna gemenskap.

Utifrån elevernas intressen har vi tagit fram flera olika aktiviteter inom ramen för Elevens val. Vi har bland annat samarbete med Air Wipp som håller i skolans parkourträning, matlagning, sömnad, fördjupning i matematik, handboll och musikal. Musikalen har kommit att bli en profil för skolan och en viktig del i ett värdegrundsarbete, under våren spelas musikalen upp på Dunkers kulturhus.

Att som rektor vara en del av framtidens skola känns oerhört positivt! I vår verksamhet fokuserar vi på det livslånga lärandet utifrån barns nyfikenhet, kreativitet och vilja att lära. Att gå i skolan hos oss skall vara både lustfyllt och berikande. Alla barn har fantastiskt många kompetenser som vi tillsammans uppmuntrar och utvecklar i en trygg och pedagogisk miljö

Vårt arbete vilar på en idé om att ge elever ökade livschanser genom bildning och lärande, i detta ingår en tro på alla människors lika värde. Elevens vardag, upplevelser och tankar tar vi på största allvar och vi är mycket stolta över att få jobba med 200 fantastiska barn och ungdomar.

Pernilla Svensson
Rektor

 

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?