×

Besök Vittra Landborgen

Bara du och ditt barn vet om Vittra är rätt för just er. Ni är därför varmt välkomna att besöka oss för att få en känsla för skolan och vårt arbetssätt. Längre ned på denna sida kan du göra ett digitalt besök hos oss.

Med anledning av Corona

I och med den pågående smittspridningen av Corona har vi beslutat att tillsvidare inte arrangera några fysiska öppna hus. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan så kommer vi att återkomma till dig angående digitalt öppet hus och eventuella möjligheter att komma på en personlig visning.

Våra öppna hus

Vi erbjuder besök i förskoleklassen alla tisdagar kl 15–17 vecka 1–4 2021.

Anmälan för att delta under öppet hus krävs för att minimera antalet per tillfälle, anmälan görs till vaida.persson@vittra.se

 

Längre ned på sidan kan du göra ett digitalt besök hos oss.

Gör en intresseanmälan så skickar vi en sms-påminnelse inför våra öppna hus.

Boka en personlig visning

Vill du och ditt barn få en ännu bättre bild av vår skola kan ni boka in en personlig visning. Varmt välkommen att kontakta oss så hittar vi en tid som passar.

Förskoleklass: kontakta Vaida Persson, åk 1–3: kontakta oliwia.hedin@vittra.se, åk 4–6: kontakta Arnela Nilsson, åk 7–8: kontakta Arnela Nilsson.

Gör ett digitalt besök hos oss

Välkommen in på en rundtur i våra fina lokaler.

Digitalt föräldramöte

Vi har utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer valt att ha ett digitalt föräldramöte. Nedan kan du ta del av presentation för hela skolan med rektor och elevhälsoteam samt från respektive arbetslag.

Möt juniorlaget

Möt seniorlaget

Har du frågor om besök på skolan?

Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.