Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Gerdsken

Bild på rektor

Kvalitetsresultat

Rekommendationsgrad bland elever: 86%

Rekommendationsgrad bland vårdnadshavare med barn i vår förskola: 98%

Gymnasiebehörighet elever åk 9: 100%

Källor: Vittras kvalitetsundersökning samt SIRIS

Visning av förskolan och grundskolan hösten 2020

Har du några funderingar och frågor kring vår förskola eller grundskola är du alltid välkommen att höra av dig via mail eller telefon. Vill du få en bättre bild av vår verksamhet kan du boka in en personlig visning med Sara Persson.


Rektorn har ordet

Vittra Gerdsken startade hösten 2002 och ligger vid den vackra sjön Gerdsken i Alingsås. Våra professionella och engagerade medarbetare har glädjen att ta hand om drygt 600 barn och elever i åldrarna 1-16 år. Vittra Gerdsken är skolan som alltid sätter kunskap, lärande och den personliga relationen i fokus. Varje dag ska vara fylld av spännande upplevelser och alla våra barn och elever ska bli berörda – både känslomässigt och intellektuellt. Våra barn och elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna stor lust och glädje i sitt lärande.

För oss är det viktigt att våra barn känner att de får vara sig själva, att de trivs och är trygga. Förskolan och skolans uppdrag är att främja lärande där barnet utvecklar kunskaper men också värden över tid. Vi arbetar med hela barnet där värdegrundsarbetet är en stor och viktig del. På Vittra Gerdsken är det både roligt och nödvändigt att lära sig mycket, vilket syns i våra höga kunskapsresultat. Vi finns till för att ge nästa generation mod att forma ett bättre samhälle och vi utgår från omvärlden och samhället omkring oss i vår undervisning. 

 

Vi är stolta över att vara en förskola och skola i framkant och vi strävar varje dag att fortsätta att ha modet att utveckla vår verksamhet. 

 

Rektor

Sara Persson

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?