SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Forsgläntan

Bild på rektor

Vittra Forsgläntan firar nybygge

Nybyggda slöjdsalar och hemkunskapskök plus en ombyggd skolgård med sprillans ny hinderbana.
På tisdagsmorgonen var det fest och bandklippning på Vittra Forsgläntan i Kungsbacka. Läs mer»

Besök oss gärna

Har du några funderingar och frågor kring våran verksamhet är du alltid välkommen att höra av dig via mejl eller telefon. Vill du och ditt barn få en ännu bättre bild av vår skola kan ni boka in en personlig visning.

Kontakt

E-post: forsglantan@vittra.se
Administratör: Mia Lindström, mia.lindstrom@vittra.se
Telefon administrationen: 0300-31830 (kl. 08.00 – 10.00)
Besöksadress: Forsgläntevägen 3, 434 47 Kungsbacka

Rektorn har ordet

Vittra Forsgläntan startade hösten 2001 i nya ljusa lokaler vackert inbäddade i naturen nära Forsgårdens Golfklubb i Kungsbacka. Idag har vi 470 elever i åldrarna 6-16 år. Vi har 50 engagerade och välutbildade pedagoger som arbetar i väl fungerande arbetslag.

På Vittra Forsgläntan har vi som målsättning att alla elever ska känna tillit till sig själv och våga stå upp för sina tankar och åsikter. Detta skapar vi genom en nära pedagogisk relation mellan elev och pedagog, där elev och pedagog får möjlighet att i ett samspel med varandra upptäcka nya sidor av sig själv och andra.

En förutsättning för att känna tillit till sig själv är att känna sig trygg och det gör alla här på Vittra Forsgläntan! Det arbete som våra fantastiska pedagoger lägger ner på att aktivt arbeta med vår värdegrund är för oss ett förhållningssätt som är självklart och präglar all vår undervisning och tid med våra elever. Vi arbetar tillsammans fram vårt gemensamma förhållningssätt, hur vi beter oss mot varandra. Detta bidrar till en härlig stämning på vår skola där alla är måna om varandra och vår fina lärmiljö.

När våra elever lämnar vår skola är vår strävan att de ska ha med sig sociala färdigheter, demokratiska värderingar och framför allt tillit till sig själv och sin egen förmåga. Vi ger våra elever en stark tro på sin egen person och goda kunskaper för framtiden.

Sandy Björnwall
Rektor Vittra Forsgläntan

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?