SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Adolfsberg

Bild på rektor

Kontakt förskola och skola

E-post: adolfsberg@vittra.se

Rektor förskola och grundskola:
christer.gustafsson@vittra.se
Telefon: 042-24 84 32
Mobil: 0705-39 46 29

Besöksadress

Södra Hunnetorpsvägen 52
256 62 Helsingborg

Synpunkter, kritik eller klagomål

Prata med personalen som arbetar närmast ert barn först och i andra hand vänder ni er till rektor. I sista hand vänder ni er till huvudman om ni inte är trygga med förskolans/skolans agerande kring ert ärende.

Mer information finns på vår hemsida under "Kontakt" och sedan "Klagomål och synpunkter".

Besök oss gärna

Ni är varmt välkomna på besök om ni vill se vår verksamhet i förskola och skola.

Hör gärna av er på mail eller telefon så bokar vi in en tid.

Rektorn har ordet

Vittra Adolfsberg har barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet består av en förskola med barn från 1-5 års ålder och en skola med årskurserna F-9 där våra elever är 6-16 år.

När du kommer till oss på Vittra Adolfsberg så kommer du till en verksamhet som är inbjudande, välkomnande och trygg där relationer, lärande och utveckling står i fokus.

Den personal du möter här kommer att bemöta dig professionellt och med tydlighet och vi berättar gärna om hur vi tänker kring skolans uppdrag och hur vi på Vittra Adolfsberg arbetar för att just våra barn och elever ska utvecklas så långt som möjligt utifrån deras individuella förutsättningar.

I vårt arbete med barnen och eleverna strävar vi efter att skapa en trygg, tydlig och lustfylld undervisning så alla vet vad som förväntas och det är en undervisning som barnen och eleverna har inflytande över så de blir motiverade att lära mer. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår undervisning eftersom vi vet att alla hela tiden behöver utvecklas och lära mer.

Om du är förälder så kommer du att möta en förskola och en skola som vill samarbeta med dig eftersom samarbetet mellan föräldrar och förskola och skola är en av de absolut viktigaste sakerna för att barn och elever lyckas nå så långt som möjligt.

På Vittra Adolfsberg ska man må bra, känna en lust att lära och hos oss växer man som människa.

Välkomna hit.
Med vänlig hälsning,

Christer Gustafsson
Rektor förskola och grundskola

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?