Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Adolfsberg

Om Vittra Adolfsberg

Vittra Adolfsbergs förskola och grundskola har funnits i Helsingborg sedan 2008. Vi har barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet består av en förskola med barn från 1-5 års ålder och en skola med årskurserna F-9 där vi har en klass i varje årskurs.

Vittra Adolfsberg är en fantastisk plats där många kulturer blandas och lär av varandra. Vår personal är engagerade och fina förebilder och de gör skillnad varje dag tillsammans med barnen och eleverna.

När du kommer till oss möts du av en inbjudande miljö och ett varmt välkomnande. På Vittra Adolfsberg tillhör man ett sammanhang som präglas av nära och varma relationer som lägger grunden till lärande och utveckling. De som arbetar här säger samma sak om vår verksamhet – det är en arbetsplats som präglas av god sammanhållning och en fin arbetsmiljö där relationer, samarbete och engagemang genomsyrar vår verksamhet.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med fokus på motiverande lärande, trygg kultur och tydlig struktur och vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevernas individuella behov. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår undervisning eftersom vi vet att alla hela tiden behöver utvecklas och lära mer.

På Vittra Adolfsberg ska man må bra, känna en lust att lära och hos oss växer man som människa. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever såväl som vuxna.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller om du vill boka tid för att besöka oss.

Christer Gustafsson
Rektor förskola och grundskola

Hittade du inte vad du letade efter?