SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Halmstad

Bild på rektor

Kvalitetsresultat

Rekommendationsgrad bland vårdnadshavare med barn i vår förskola: 89%

Rekommendationsgrad bland vårdnadshavare med barn i vår grundskola: 78%

 

Välkommen till vår digitala öppet hus»


Nyfiken på förskolan?

Du som är intresserad av förskolan är välkommen att kontakta Caroline Magnusson på telefonnummer 035-161370 eller e-post . Har du inte anmält ditt barn till kön, kan du göra det här.

Nyfiken på grundskolan?

Du som är intresserad av vår grundskola och fritidsverksamhet är välkommen att kontakta Therese Eggefjord, se kontaktuppgifter nedan. Vill du sätta ditt barn i kön, kan du göra det här.

Kontakt

Administratör: Therese Eggefjord, therese.eggefjord@vittra.se
Telefon: 035-161380

Besöksadress

Nymansgatan 23, 302 33 Halmstad

 

Rektorn har ordet

Jag heter Anne Karlsson och är rektor på Vittra Halmstad. På vår enhet är barn och elevernas kunskap, lärande och personliga utveckling i fokus. Det viktigt att våra barn och elever känner att de får vara sig själva, att de trivs och att de får goda förutsättningar inför fortsatta studier. God kommunikation och ordning och reda är också något vi satsar särskilt på hos oss, då vi ser att det ger en ökad arbetsro för både barn och personal.

Vittra Halmstad är en friskola som startade hösten 2002 och hos oss kan barnen gå från att de är 1 år till att de slutar årskurs 9. Detta läsår har vi  260 elever hos oss och 80 barn på förskolan. För de elever som inte går hem direkt efter skoldagens slut eller är här innan skolan startar, finns vårt populära fritidshem, där läxläsning varvas med kreativa projekt och olika idrotter. Våra lokaler ligger på vackra Vapnöhöjden med naturen in på knutarna. Till oss tar det ca 5 min med buss från Halmstad centrum.

Skolans uppdrag är att främja lärande där eleven utvecklar kunskaper men också värden över tid. Vi organiserar därför våra elever i olika arbetsgrupper eftersom dynamiken i gruppen är viktig för den enskilda elevens utveckling – eleverna lär sig och utvecklas i samspel med andra. Vi arbetar även aktivt med hur vi beter oss mot varandra på skolan för att alla ska få studiero och studieglädje.

Våra pedagoger leder undervisningen och följer tillsammans med eleven och dig som förälder, elevens utveckling. Pedagogerna är med eleverna under hela skoldagen, vilket gör att vi får en nära pedagogisk relation och kan se till hela elevens behov.

Jag är stolt över att få vara rektor för Vittra Halmstad och den goda stämningen vi har hos oss. Hos oss får ditt barn en trygg start på sitt lärande och goda kunskaper för framtiden.

Välkommen att besöka oss för att höra mer om hur vi jobbar!

Anne Karlsson
Rektor

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?