×
 

Hoppa till innehållet

Om oss på Vittra Frösunda

Hos oss går barn och elever från förskolan upp till årskurs 9.

Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Det betyder att barn och elever får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre, mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika, pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur.

På Vittra Frösunda arbetar vi med att eleverna ska kunna vara sig själva, våga vara modiga och uttrycka vilka de är och vad de tycker. Vår undervisning är samhällsförankrad, vilket betyder att vi tar in samhället i undervisningen och tar oss själva ut i samhället. Den här kombinationen – att eleverna får lära sig om sig själva och om samhället – är vad vi kallar ett medvetet lärande. När eleverna lär känna sig själva kan de bättre förstå samhället och våga påverka det.

På Vittra Frösunda tror vi på vikten av goda pedagogiska relationer och arbetar för en relationsskapande kultur där barn från 1-16 år ryms under samma tak.

Vittra Frösunda i Solna startade sin verksamhet hösten 2002 och ligger i vackra lokaler på Anders Lundströms gata i det natursköna Frösunda, nära Solna station och Hagaparken.

Förskola och grundskola i Solna

Gör ett digitalt besök hos oss

Välkommen in på en digital rundtur i våra lokaler.

Välkommen att besöka oss på Vittra Frösunda

Du är varmt välkommen på besök för att lära känna oss och vårt arbetssätt.

Kvalitetsrapport

Varje läsår publicerar vi en kvalitetsrapport för skolan. Den kan du läsa här.