SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Brotorp

Bild på rektor

Besöksadress

Boplatsvägen 8
174 41 Sundbyberg

Vill du veta mer om oss?

Kom och träffa verksamhetens pedagoger på Öppet Hus. Ni är välkomna att titta på våra lokaler och ta del av våra fina lärmiljöer där era barn, våra elever, får de bästa förutsättningarna för lärande och en meningsfull fritid.

Varmt välkomna, vuxna som barn!

Har du frågor? Vänd dig till vår administratör Annika Nordin som du når på 08-555 861 06 eller mejla till brotorp@vittra.se.

Rektorn har ordet

Vittra Brotorp är en  förskola och F-9 skola. Vi har fått förtroendet att ansvara för 390 barn och elever och vi har bedrivit för- och grundskola i Sundbyberg sedan 2008. På Vittra Brotorp arbetar vi utifrån Vittras pedagogik med utgångspunkt i varje barns och elevs behov och förmågor. Här får de möjlighet att lära och utvecklas utifrån sina förutsättningar i samspel med varandra och de vuxna på skolan. Vi uppmuntrar våra barn och elever till att bli självständiga och trygga individer som vet vilka de är och vad de står för, som tar ansvar för sig själva, för varandra och för det samhälle som vi lever i.

För oss är det viktigt att alla barn och elever trivs, känner sig trygga och känner glädje och stolthet över sin förmåga att lära sig nya saker. Våra pedagoger och lärare leder undervisningen och är med barnen och eleverna under hela dagen, vilket gör att vi ser till hela individen. På det sättet får barnen och eleverna möjlighet att utveckla sin fulla potential.

2012 flyttade vi in i nya fina och moderna lokaler som stimulerar barns olika sätt att lära. Ett av våra fokusområden är digital kompetens, att våra barn och elever får utveckla sina digitala förmågor. Vi arbetar också systematiskt kring läs- och språkutveckling från det att barnen är 1 år. Vi vill stimulera alla våra barn och elever till att bli goda läsare med ett rikt språk.

Norma Aznar, rektor

 

 

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?