×
 

Besök Vittra Jakobsberg

Bara du och ditt barn vet om Vittra är rätt för just er. Ni är därför varmt välkomna att besöka oss för att få en känsla för oss och vårt arbetssätt. Fyll i formuläret för att få påminnelser inför våra öppna hus och annan information om Vittra.

Boka en personlig visning

Vill du och ditt barn få en ännu bättre bild av vår skola eller förskola kan ni boka in en personlig visning. Varmt välkommen att kontaktavår administratör Anna Karin på 08-580 830 72 eller annakarin.ekenberg@​vittra.se så hittar vi en tid som passar.

Just nu har vi några lediga platser för höstterminen 2023 i bland annat åk 6. Anna Karin berättar gärna mer för dig med barn i mellanstadiet och som önskar byta skola.

Besök oss på öppet hus

När ni besöker oss på öppet hus får ni möjligheten att se våra lokaler, prata med personalen och få svar på frågor ni kan tänkas ha. Fyll i formuläret för att få påminnelser inför våra öppna hus.

Besöksadress

Vibblabyvägen 5, 177 64 Järfälla

Öppet hus

Torsdag
09 november
  1. kl 17.30-19.00
Torsdag
01 februari
  1. kl 17.30-19.00

Håll dig uppdaterad

Fyll i formuläret för att få påminnelser inför våra öppna hus och annan information om Vittra.

Välj studiestart
Jag är intresserad av

Hantering av personuppgifter

När du är elev eller vårdnadshavare hos oss så behöver vi genomföra ett antal personuppgiftsbehandlingar för att kunna erbjuda dig utbildning. På AcadeMedias hemsida kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter samt om din rätt att få tillgång till dina personuppgifter.

Före du blir elev hos oss

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. Vittra är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt skolform och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande program. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.  Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

Kontakt

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

Gör ett digitalt besök hos oss

Välkommen in på en rundtur i våra fina lokaler.

Digitalt öppet hus

Se våra två filmer för att få en bild av vår fina verksamhet på förskola och grundskola åk F – 9.

Har du frågor om besök på skolan?

Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.