Webbshop SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Jakobsberg

Bild på rektor

Följ oss gärna på Facebook

Intresserad av skolplats redan till vårterminen 2018?

Om du är nyinflyttad eller vill byta skola under vårterminen. Hör gärna av dig till oss här, så ser vi över om det finns möjlighet.

Antagning till skolan läsåret 2018/2019

Efter ett välbesökt informationsmöte den 30 november, börjar vi nu bli klara med antagningen inför nästa läsår.

Det tredje utskicket är utskickat och svar väntas in senast den 2 februari.
De flesta platser kommer kunna erbjudas till förskoleklass, Åk 4 samt Åk 6. I övriga årskurser kan det vara enstaka platser som vi kan erbjuda.
När hela antagningen är klar, kommer de som är kvar i kö att kontaktas med förfrågan om man är intresserad av eventuell reservplats.
Om vi får en ledig plats under våren, kommer vi kontakta de som är intresserade av att börja omgående, utifrån kötid.

Vid frågor gällande kö, maila Anna Karin Ekenberg,  ansvarig för elevantagningen

Informationsmöte Vittra Jakobsberg Förskola

Du är välkommen på informationsmöte på vår förskola den 6 februari klockan 18.00-19.00. Du får då träffa förskolechef och medarbetare som berättar om vår verksamhet och visar vår fina lärmiljö. Du får också möjlighet att ställa frågor. Varmt välkommen!

Meddela oss här om du kommer. Gärna också hur många ni blir.

Varmt välkommen!

Plats till förskolan administreras av Järfälla kommun, 08 580 285 00.
Du ställer ditt barn i kö till vår förskola på kommunens hemsida via E-tjänsten.

 

Rektorn har ordet

Hej! Välkommen till en skola med eleverna i fokus. Jag heter Shaadia Lindfors och är stolt rektor och förskolechef på Vittra Jakobsberg (F- 9). Vi har bedrivit för- och grundskola i Jakobsberg sedan 2000. Hos oss är det viktigt att alla elever trivs, känner sig trygga och känner glädje och stolthet över sin förmåga att lära sig nya saker. Vi vill ge varje elev en god grund för fortsatta studier genom att utveckla elevens vilja och lust att lära och ge dem kunskaper att bygga vidare på. Vi arbetar ämnesvis men även i projekt för att väcka elevernas intresse och lust att lära. Vår strävan är att våra elever ska växa upp till självständiga och trygga individer som vet vilka de är och vad de står för, som tar ansvar för sig själv och för varandra.

Vi arbetar utifrån en individuell utvecklingsplan för varje barn och elev för att de ska förstå sitt eget lärande, känna sig trygga i sina styrkor och hur dessa styrkor kan utvecklas. Vi arbetar systematiskt kring läs- och språkutveckling från det att barnen är 1 år. Vi vill stimulera alla våra barn och elever till att bli goda läsare med ett rikt språk. Vi vet att barn och elever lär sig bäst när de vistas i en trygg och omsorgsfull miljö där vi har tilltro till det enskilda barnet. Skolans lärmiljö präglas av öppenhet och tillsammans med pedagoger och annan personal förväntas eleverna ta ansvar för sin lärmiljö. Vi har även fritidsverksamhet där läxläsning varvas med lek, kreativa projekt och idrott. Skolans elevhälsoteam består av socialpedagoger, specialpedagoger samt skolsköterska, kurator och rektor. Vi arbetar för att varje barn och elev får rätt stöd och utmaning utifrån sina behov. Hos oss får barn och elever en trygg start på sitt lärande och goda kunskaper för framtiden.

 Vänliga hälsningar,

Shaadia Lindfors
Rektor och förskolechef 

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?