×
 

Hoppa till innehållet

Ställ ditt barn i kö till Vittra Vallentuna

Kul att du är intresserad av Vittra Vallentuna! Din köplats räknas från det datum vi tar emot din ansökan, så börja samla ködagar redan nu. Köanmälan är kostnadsfri och ej bindande.

Just nu kan vi erbjuda några lediga platser i förskolan och förskoleklass till höstterminen 2024. Ställ ditt barn i kö direkt eller kontakta oss för mer information.

Gör en köanmälan

Hos oss går barn och elever från förskolan upp till årskurs 9. Du ställer ditt barn i kö till förskola via kommunens hemsida och till grundskola via Schoolsoft.

Två elever kramar ett träd

Hur går antagnings­processen till?

För att säkerställa att alla barn och elever behandlas lika har vi tagit fram riktlinjer för köhanteringen och själva antagningen till våra för- och grundskolor. Mer om urvalsgrunderna organisatoriskt samband, syskonförtur och anmälningsdatum och om själva antagningsprocessen kan du läsa här.

När skickas erbjudande om plats ut?

Vi skickar ut platserbjudande för förskoleklass till kommande läsår med start i december utifrån turordningen i kön. För övriga årskurser skickas platserbjudande ut löpande under året. Platserbjudande till förskolan skickas ut löpande under året.

Fyra klasskompisar håller om varandra och ler