×
 

Hoppa till innehållet

Ställ ditt barn i kö till Vittra Rösjötorp

Kul att du är intresserad av Vittra Rösjötorp! Din köplats räknas från det datum vi tar emot din ansökan, så börja samla ködagar redan nu. Köanmälan är kostnadsfri och ej bindande.

Just nu kan vi erbjuda några lediga platser i förskolan och flera årskurser till höstterminen 2024. Ställ ditt barn i kö direkt eller kontakta oss för mer information.

Gör en köanmälan

Du ställer ditt barn i kö till förskola och grundskola via Schoolsoft.

Två elever kramar ett träd

Ansök utan BankID

Om du vill ansöka till vår skola men inte har ett svenskt BankID använder du alternativet ansökan utan BankID nedan. Observera att detta endast är för dig som saknar BankID.

Hur går antagnings­processen till?

För att säkerställa att alla barn och elever behandlas lika har vi tagit fram riktlinjer för köhanteringen och själva antagningen till våra för- och grundskolor. Mer om urvalsgrunderna organisatoriskt samband, syskonförtur och anmälningsdatum och om själva antagningsprocessen kan du läsa här.

När skickas erbjudande om plats ut?

Vi skickar ut platserbjudande till kommande läsår under januari utifrån turordningen i kön. Till förskolan skickas platserbjudande ut under februari till kommande läsår samt löpande under året om lediga platser finns.

Fyra klasskompisar håller om varandra och ler