SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Telefonplan

Bild på rektor

Kontakt

E-post: telefonplan@vittra.se
Telefon: 08-681 69 80
Besöksadress: Snickerigatan 4, 126 26 Hägersten

Välkommen på  öppet hus

9 december 17.30-18.30

Du kan även boka in en personlig visning

Vi visar gärna upp vår fina skola för dig. Anmäl dig per mail telefonplan@vittra.se så bokar vi in en tid tillsammans.

Ange i anmälan vilket datum för visningarna ni önskar komma på. Vid anmälan får man bekräftelse och information om visningen.

Vi öppnar för intag av elever några gånger under läsåret i de årskurser som det finns plats. Vi tar då in elever från vår kö som man anmäler sig till via länken “ställ ditt barn i kö”. En tid innan dessa intagningar har vi öppna visningar.

Rektorn har ordet

Jag heter Ole Hass och är rektor för Vittra Telefonplan. Vittra Telefonplan är en plats där du är trygg att vara dig själv, motiverad att lära dig mycket och omgiven av omtänksamma andra. Alla barn och ungdomar ska varje dag veta att vi vuxna ser er, att vi tror på er och att vi alltid vill bidra till er utveckling. 

Upplevelsen av vad Vittra är och står för skapas av alla våra medarbetares engagemang, bemötande och professionalism. I de tillitsfulla relationer vi bygger i mötet med andra. I Vittra förenas modiga och nyfikna medarbetare, som tillsammans skapar en kultur där du får vara dig själv.

Under läsåret 2019-2020 kommer vi att fokusera på motiverande lärande. På Vittra Telefonplan är det både roligt och viktigt att lära sig mycket, undervisningen är viktig på riktigt. Att vara i skolan eller på fritidshemmet ska kännas både motiverande och relevant. Då lär vi oss mer. Genom vårt strukturerade arbete med individuella utvecklingsplaner och våra tydliga arbetssätt som skapar delaktighet, finner vi tillsammans det som motiverar och utmanar. Målet är att varje barn ska nå bortom vad de själva tror är möjligt. 

Grundpelarna för hur vi i Vittra arbetar med motiverande lärande är: 

 

  • Tydliga målsättningar 
  • Hela du är viktig (IUP-process och Vittraförmågor)
  • Motiverande undervisning

Ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med er!

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?