SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Telefonplan

Bild på rektor

Kontakt

E-post: telefonplan@vittra.se
Telefon: 08-681 69 80
Besöksadress: Snickerigatan 4, 126 26 Hägersten

Varmt välkommen till öppet hus

22 oktober kl 17.30 på Snickerigatan 4.
Anmäl er till anna.tingstedt@vittra.se

Hoppas vi ses!

Vi öppnar för intag av elever några gånger under läsåret i de årskurser som det finns plats. Vi tar då in elever från vår kö som man anmäler sig till via länken “ställ ditt barn i kö”. En tid innan dessa intagningar har vi öppna visningar. Fyll i ditt mobilnummer nedan, så skickar vi en påminnelse innan!

Rektorn har ordet

Jag heter Ole Hass och jag är rektor för Vittra Telefonplan. På vår skola vill vi att du som elev ska känna att vi vuxna ser dig, att vi tror på dig och att vi vill bidra till din utveckling – varje dag. 

Vi vet att trygghet är en förutsättning för att kunna lyckas i skolan. Därför ser vi till att bygga relationer där våra elever vågar dela med sig av sina upplevelser och utmaningar. Genom att förena modiga elever och medarbetare skapar vi tillsammans en skola där alla får vara sig själva. 

På Vittra tycker vi att undervisning är viktigt på riktigt och att det ska vara roligt att lära sig mycket. Vi är nämligen övertygade om följande: när du lär dig mår du bra, och när du mår bra lär du dig mer. Därför fokuserar vi på motiverande lärande. Genom vårt arbete med individuella utvecklingsplaner och arbetssätt som skapar delaktighet, finner vi tillsammans det som motiverar, både i skolan och på fritidshemmet. Vårt mål är att eleverna ska nå bortom det de själva tror är möjligt. 

Vi ser fram emot att utveckla vår skola tillsammans. Varmt välkommen till Vittra Telefonplan!

Ps. Vi visar gärna upp vår fina skola för dig! Anmäl dig via e-post, så bokar vi in en tid tillsammans. 

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med motiverande lärande: 

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?