SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Västra hamnen

Skolstart och inskolning

Inskolning för förskoleklass (F-klass)

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 1 augusti 2018. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 3, börjar vid skolstarten den 13 augusti 2018. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas på skolgården den 13 augusti kl. 10.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 11.00. Elever som har anmälts till fritidsverksamheten är även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.15. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna i sina ansvarsgrupper fram till kl. 11.00.

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

För samtliga elever och vårdnadshavare åk 1-9

Vi samlas på skolgården den 14 augusti kl. 10.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 11.00. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna i sina ansvarsgrupper. Därefter lediga eller Fritids. OBS! Viktigat att anmäla till Fritids om ni behöver omsorg denna dag.

Hittade du inte vad du letade efter?