SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Västra hamnen

Övrigt

Skolfotografering

Äger rum i början av terminen. Exakt dag meddelas senare. Möjlighet finns att köpa katalog samt olika storlekar på porträttfoton.

Bra att ha med sig inför skolstarten

Ytterkläder efter väder och årstid som regnkläder och gummistövlar för att kunna vistas utomhus i alla typer av väder. Extra ombyte med strumpor, underkläder, tröja samt underdel att kunna byta till vid behov. Vi rekommenderar även inneskor då vi har som ordningsregel att vi tar av oss våra ytterskor när vi kommer in i skolan.

Övriga aktiviteter

Vid aktiviteter utanför skolan följs alltid eleverna i årskurs F-6 av personal på skolan som ansvarar för att eleverna tar sig säkert till och från olika aktiviteter. Det gäller t ex vid utflykter, studie- besök och aktiviteter inom elevens val. Elever i årskurs F-6 får under rasterna endast vistas inom skolans område.
För elever i årskurs 7-9 gäller att de får lämna skolgården under rasterna samt att de själva kan få ta sig till och från olika aktiviteter inom skolans regi.

Besök på skolan

Då skolans lokaler och område inte är allmän plats får inte andra elever eller vuxna finnas på skolans område utan tillåtelse. Vid ett eventuellt elevbesök ska detta anmälas till rektor och en besöksbricka ska bäras. Det är viktigt att alla skolans besökare är registrerade om en eventuell utrymning av skolan skulle behövas.

Hittade du inte vad du letade efter?