SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Väsby

Skolstart och inskolning

Läsårstider 2017/18

Höstterminen sträcker sig från måndagen den 14 augusti till onsdagen den 20 december 2017.

Vårterminen sträcker sig från onsdagen den 10 januari till onsdagen den 13 juni 2018.

Inskolning för förskoleklass

Ni som har sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med tisdagen den 1 augusti 2017. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever åk F-3 börjar vid skolstarten måndagen den 14 augusti 2017. Vi rekommenderar att barnen börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas på skolgården måndagen den 14 augusti kl. 14.00. Dagen beräknas hålla på fram till ca kl. 16.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan, träffas eleverna och föräldrarna i sina ansvarsgrupper fram till ca kl. 15.00. Därefter bjuds föräldrarna in till ett kort föräldramöte, då vi går igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information. Eleverna är då kvar med sina ansvarspedagoger i sina respektive grupper. Detta möte är ett bra tillfälle för er att träffa andra föräldrar och era barns nya lärare och pedagoger. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar.

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder, exempelvis regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan åk 1-9

Vi samlas på skolgården måndagen den 14 augusti 2017 kl. 14.00. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och föräldrar i sina ansvarsgrupper.

För nya elever och vårdnadshavare åk 1-9

Efter upprop bjuds föräldrarna in till ett föräldramöte, då vi går igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar. Föräldramötet äger rum i direkt anslutning till uppropet.

Hittade du inte vad du letade efter?