SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Vallentuna - Förskola och grundskola F-9

Kommunikation mellan förskola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar förskolan ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som förälder med barn i vår verksamhet. I slutet av varje period mejlar förskolechefen ut ett brev med information om vad som händer på förskolan och hela Vittra Vallentuna.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på förskolan och vad som händer på vår skola. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan förskolan och hemmet.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Vi kommer att hålla en utbildning för våra nya föräldrar, för att förenkla vår kommunikation med er.

Du kommer att få inloggning och lösen mejlade till dig innan skolstart.

Adressen till inloggningssidan:

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan och förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns förskoledag. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

Instagram

Förskolan har en sluten grupp på instagram som heter: vittravallentunafsk. Här kan du som förälder följa de aktiviteter som vi gör på förskolan. På denna sida följer vi lärandet – inga ansikten syns. Mer information få ni av respektive ansvarspedagog.

Hittade du inte vad du letade efter?