Webbshop SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Törnskogen

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar vi ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som förälder med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje period mejlar rektorn/förskolechefen ut ett informationsbrev. Brevet berättar om viktiga händelser på Vittra Törnskogen.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i tema. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter med mera.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka.

Du kommer att få ditt inlogg och lösenord mejlade till dig under den första skoldagen.

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Elevhälsan

Information om vaccination och hälsobesök skickas till vårdnadshavare genom lämpliga kanaler i skolan som veckobrev, Schoolsoft och skriftlig information med eleverna till hemmet.

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan och förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns skolgång. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?