Webbshop SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Törnskogen

Övrigt

Förskolefotografering

Äger rum i början av terminen. Exakt dag meddelas senare. Möjlighet finns att köpa katalog samt olika storlekar på porträttfoton.

Bra att ha med sig inför förskolestarten

Ytterkläder efter väder och årstid som regnkläder och gummistövlar för att kunna vistas utomhus i alla typer av väder. Extra ombyte med strumpor, underkläder, tröja samt underdel att kunna byta till vid behov. Vi rekommenderar även inneskor.

Traditioner på Törnskogen

Barnens födelsedagar uppmärksammas alltid. Oftast den dagen de fyller eller vid ledighet, när barnet kommer tillbaka. Vi firar i samlingen där födelsedagsbarnet får vara huvudperson. På grund av allergier och diabetes har vi valt bort fika och glass, detta får barnen fira med hemma.

Lucia firar vi med luciatåg för alla barn som vill delta på förskolan. Föräldrar, syskon och övrig släkt är välkomna att se tåget. Det bjuds också på glögg och pepparkaka. Vi har även en jul- gransplundring runt den 13/1 då vi traditionsenligt dansar runt granen.

Varje vinter genomför vi Barnens Vasalopp med skidor, pulkaåkning, blåbärssoppa och medalj. Påsk firar vi med maskerad och påskbuffé då barnen får klä ut sig till påskkärringar/gubbar. Midsommar firar vi med att klä midsommarstången därefter dansar vi.

Under terminen bjuder vi även in till föräldrakaffe/föräldrafrukost. På våren har vi också en gårdsdag. Datumen för dessa tillställningar varierar utifrån vad vi arbetar med i barngrupperna.

 

Hittade du inte vad du letade efter?