SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Telefonplan

Om Vittra Telefonplan

Hej!

Jag heter Ole Hass och är rektor för Vittra Telefonplan.

Vittra Telefonplan är en spännande skola med världskända lärmiljöer i det som en gång var Ericssons ”Snickeri” på Snickerigatan 3-4 i Hägersten, nära T-banestation Telefonplan.

För oss är det viktigt med en trygg kultur, ett motiverande lärande och en tydlig struktur. Det här läsåret fokuserar vi extra på att jobba med en trygg kultur i vårt kvalitetsarbete. Vittra Telefonplan ingår i Vittra Skolor AB. Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Det betyder att alla medarbetare samlas kring en gemensam pedagogisk riktning och att vi varje dag strävar efter att tillsammans möjliggöra vår idé och vision.

Det här läsåret har vi c:a 215 elever i verksamheten från förskoleklass till åk.9.  Våra klasser är relativt små till storleken i vissa årskurser och normalstora i andra årskurser. Till vissa årskurser har vi inte några elever i kö, medan vi har kö till andra årskurser. Om man vill ställa sig i kö till skolan så gör man det med fördel här på vår hemsida under fliken ”ställ ditt barn i kö”. Vi kontaktar sedan er med erbjudande om plats, om det finns plats i aktuell årskurs.

 

Hittade du inte vad du letade efter?