SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Sollentuna

Om Vittra Sollentuna

Jag heter Marie Holmlund och är rektor på Vittra Sollentuna. Tillsammans med mina medarbetare har jag glädjen att ansvara för ca 265 elever i årskurserna F-9.

På Vittra Sollentuna står, utöver kunskaper, relationsskapande i centrum och vår målsättning är att ge eleverna en förstklassig utbildning som gör att de ska nå långt kunskapsmässigt men också att eleverna utvecklar förmågor som gör att de växer som människor. Arbetssättet ska stimulera till att utveckla företagsamma elever med initiativförmåga, kreativitet, ansvar och mod.

Vår verksamhet vilar på tre grundpelare; trygghet, utmaning och utveckling. Elever och personal vet att de blir sedda och att omgivningen bryr sig om just dem. Detta är grunden för utveckling. Man är på en plats där man trivs, där man kan vara den man är och där omgivningen är trygg, förstående och stöttande samtidigt som den är både utmanande och stimulerande.

Utöver detta prioriterar vi samarbetet mellan hem och skola, vi vet att ett gott samarbetet med er föräldrar är avgörande för hur våra elever utvecklas kunskapsmässigt och personligt.

Varmt välkomna till oss!

Marie Holmlund
Rektor

 

 

 

Hittade du inte vad du letade efter?