SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Sollentuna

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev

För att beskriva aktuella händelser i ansvarsgruppen och på skolan samt ge information om saker som sker kommande vecka/veckor, skriver ansvarspedagogen ett veckobrev. Detta mejlas ut till föräldrar i slutet på veckan samt läggs upp i SchoolSoft. Utöver detta skickar rektor ett informationsbrev i slutet av varje period.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter, betyg med mera.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i systemet. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Vi kommer att hålla en utbildning för våra nya föräldrar, för att förenkla vår kommunikation med er. Inloggningsuppgifter till SchoolSoft delas ut av ansvarspedagogen under Uppstartsperioden.

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Fritidsverksamheten lägger också upp information som rör den verksamheten till er föräldrar som har barn i minior- och juniorlaget. Elevhälsan informerar om viktig information angående vaccin och hälsoundersökningar mm.

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns skolgång. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd”.

Hittade du inte vad du letade efter?