SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Södermalm

Skolstart och inskolning

 

Fritidsverksamhet

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 1 augusti 2019. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, år 2 till  3, börjar vid skolstarten den 14 augusti 2019. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen år 2-9

Vi samlas på skolgården den 14 augusti, se mer information i sommarbrevet. De elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är även välkomna innan uppropstiden och efter lunch. Fritids öppnar kl. 06.30.

Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan går vi in till våra lokaler och har ett förmiddagspass.

Alla vårdnadshavare bjuds in till ett föräldramöte under hösten. Under detta möte går vi igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information om vår verksamhet. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar. Detta möte är ett bra tillfälle för er att träffa andra föräldrar och era barns nya lärare och pedagoger samt byta kontaktuppgifter med klasskamraters vårdnadshavare.

Första veckan

Miniorer och juniorer är ute på rasterna så se till att barnen har med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.
Samtliga elever behöver ha med sig inneskor och hänglås.

Hittade du inte vad du letade efter?