SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Sjöstaden

Om Vittra Sjöstaden

Jag heter Ole Hass och är rektor och förskolechef på Vittra Sjöstaden. Vittra Sjöstaden är en renodlad förskola och hos oss går 115 barn.

På Vittra Sjöstaden får barn tidigt lära sig att föra dialog och samspela med andra. Vi arbetar med utgångspunkt i varje barns behov och förmågor. Här får varje barn möjlighet att lära och utvecklas utifrån sina förutsättningar i samspel med varandra och de vuxna på skolan. Vi uppmuntrar våra barn till att bli självständiga och trygga individer som vet vilka de är och vad de står för, som tar ansvar för sig själva, för varandra och för det samhälle som vi lever i. Vi vill att våra barn ska utveckla sin förmåga att tänka kritiskt och att lära sig av andra kulturer.

För oss är det viktigt att alla barn trivs, känner sig trygga och känner glädje och stolthet över sin förmåga att lära sig nya saker. Vi vill ge varje barn en god grund för fortsatta studier genom att utveckla barnens vilja och lust att lära och utveckla förmågor och kunskaper att bygga vidare på.

Vill du veta mer om vår förskola och boka en visning av vår förskoleverksamhet, kontakta då vår administratör på: sjostaden@vittra.se.

Vänliga hälsningar,

Ole Hass
Förskolechef

Hittade du inte vad du letade efter?