SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Sjöstaden

Våra traditioner

Barnens födelsedagar uppmärksammas alltid på förskolan. Vi firar födelsedagsbarnet under samlingen. På grund av allergier har vi valt bort fika och glass, detta får barnen fira med hemma.

Påsk firar vi med maskerad då barnen får klä ut sig till påskkärringar/gubbar.

Under midsommarveckan bjuder vi in föräldrar och syskon till midsommarfest, då vi dansar kring en klädd midsommarstång och äter jordgubbstårta.

Lucia firar vi med luciatåg inomhus för alla förskolebarn som vill delta. Detta sker inne på respektive avdelning och inbjudan skickas ut till er föräldrar i god tid innan. Föräldrar, syskon och övrig släkt är välkomna att se tåget. Det bjuds också på kaffe/te och pepparkaka samt lussebullar.

Under terminen bjuder vi även in till drop-in fika, gårdsdag och kulturdag.

Sommaravslutningen firar vi tillsammans ute på vår fina skolgård samma dag som skolan har skolavslutning. Barnen får stå på scen och sjunga några sånger och sedan titta på resten av skolans uppträdanden. Efteråt bjuds det på fika på respektive avdelning.

Sjöhästarna och Sjöstjärnorna har sin sommaravslutning veckan efter. Då bjuder vi in alla föräldrar till en picknick ute på gården. Vi har en samling tillsammans och har en trevlig eftermiddag i solen.

Hittade du inte vad du letade efter?