SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Samset

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar ansvarspedagogen ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som vårdnadshavare. Efter en  sexveckorsperiod skickas ett rektorsbrev ut via mejl till samtliga vårdnadshavare. Brevet berättar om viktiga händelser på skolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator/iPad/smartphone med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i projekt. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter, betyg med mera. Det är viktigt att du som vårdnadshavare är delaktig i detta system. Vi ser gärna att vårdnadshavare loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Vi kommer att hålla en utbildning för våra nya föräldrar, för att förenkla vår kommunikation med er. Utbildningen ges i samband med föräldramötet i slutet av uppstartsperioden.

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan och förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns skolgång. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?