SchoolSoft

Vittra Saltsjö-Boo

Övrigt

Skolfotografering

Äger rum i början av terminen. Exakt dag meddelas senare. Möjlighet finns att köpa katalog samt olika storlekar på porträttfoton.

Bra att ha med sig inför skolstarten

För våra miniorelever är det extra viktigt med ytterkläder efter väder och årstid som regnkläder och gummistövlar för att kunna vistas utomhus i alla typer av väder. Ta gärna med ett extra ombyte i form av strumpor, underkläder, tröja och byxa att kunna byta till vid behov. Då vi har som ordningsregel att vi tar av oss våra ytterskor när vi kommer in i skolan, rekommenderar vi alla våra elever på skolan att använda inneskor.

Våra traditioner

För oss är det viktigt att alla elever känner sig trygga med varandra på skolan. Varje period har vi därför gemensamma samlingar där vi gör olika aktiviteter tillsammans. Vi delar då in oss i åldersblandade grupper som också fungerar som faddergrupper. Vi har en gemensam samling var 6:e vecka och detta skapar en fin gemenskap på skolan.

Under december bjuder vi in alla föräldrar till julpyssel och fika, detta sker alltid i samband med 1:a advent. Vi firar också traditionsenlig Lucia då ni föräldrar är varmt välkomna att fira den tillsammans med oss. Våra äldre elever avslutar alltid höstterminen med en pepparkakshustävling.

I slutet på vårterminen åker hela skolan till Stora Sand för en gemensam friluftsdag. Vår sommaravslutning sker i Boo Kyrka och vi har därefter avslutningsmiddag för åk 9.

Hittade du inte vad du letade efter?