SchoolSoft

Vittra Saltsjö-Boo

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar ansvarspedagogen ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som vårdnadshavare med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje period skickar rektorn ut ett informationsbrev med information om vad som händer på skolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i tema. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter, betyg med mera.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att du som förälder loggar in i SchoolSoft minst en gång per vecka.

Du kommer att få ditt inlogg och lösenord mejlade till dig.

Adressen till inloggningssidan:

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Elevhälsan

Information om vaccination och hälsobesök skickas till vårdnadshavare genom lämpliga kanaler i skolan som veckobrev, SchoolSoft och skriftlig information med eleverna till hemmet.

Hittade du inte vad du letade efter?