Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Röda stan

Skolstart och inskolning

Inskolning för förskoleklass

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 1 aug 2016. Ni är också välkomna att besöka vår fritidsverksamhet utifrån den inbjudan som har skickats hem separat från fritidshemmets personal. Saknar du denna inbjudan kontaktar du Sebastian Hägg på sebastian.hagg@vittra.se.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas inomhus på miniorlagets avdelning den 15 augusti kl. 10.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 11.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.30.

Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och sin ansvarspedagog i sin ansvarssal. Du som förälder bjuds in till ett föräldramöte då vi går igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information. Föräldramötet äger rum den 18 augusti kl. 18.00-19.00 i skolans matsal. Detta möte är ett bra tillfälle för er att träffa andra föräldrar och era barns nya lärare och pedagoger. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar.

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

För alla elever och vårdnadshavare åk 1-9

Måndagen den 15 augusti samlas alla elever för upprop. Miniorlaget (åk 1-3) samlas på miniorsidan, junior- och senioreleverna (åk 4-9) träffas i matsalen. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna och ansvarspedagogen i respektive ansvarssal. Du som förälder bjuds in till ett föräldramöte då vi går igenom vårt kommunikationssystem SchoolSoft samt övrig information. Föräldramötet äger rum den 18 augusti kl. 18.00-19.00 i skolans matsal. Detta möte är ett bra tillfälle för er att träffa andra föräldrar och era barns nya lärare och pedagoger. Vi rekommenderar att minst en förälder från familjen deltar.

 

Hittade du inte vad du letade efter?