Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Röda stan

Kommunikation mellan förskola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar ansvarspedagogen ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som förälder med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje period mejlar rektorn/förskolechefen ut ett informationsbrev till samtliga föräldrar. Brevet berättar om viktiga händelser på förskolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder skriver in ditt barns schema i SchoolSoft samt era aktuella kontaktuppgifter. Systemet är  utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan förskolan och hemmet.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Du kommer att få ditt inlogg och lösenord i samband med ditt barns inskolning.

Här finner du inloggningssidan

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns förskoledag. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

 

Hittade du inte vad du letade efter?