SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Östertälje

Skolstart och inskolning

Inskolning för förskoleklass

Vid två tillfällen under våren har vi inskolning av blivande förskoleklass. De som sökt plats till fritidsverksamheten har även möjlighet att delta i fritidsinskolning veckan före terminsstart. Separat information skickas ut gällande detta. Den officiella inskolningen av våra nya elever till förskoleklass börjar vid skolstarten.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan förskoleklass-åk 9

Vi samlas på skolgården på uppropsdagen kl 08.30 för en kort presentation. Eleverna går sedan till sina ansvarsrum för en samling och dagen beräknas hålla på fram till ca kl 09.30. De elever som har anmälts till fritidsverksamheten (F-5) är välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar som vanligt kl. 06.30 och har öppet till 17.30.

För nya vårdnadshavare på skolan (åk F-8)

Under samlingen på uppropsdagen är nya vårdnadshavare på skolan välkomna in till matsalen för utdelning av inloggningsuppgifter till SchoolSoft och eventuellt en kort genomgång av SchoolSoft .

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

Hittade du inte vad du letade efter?