×
 

Hoppa till innehållet

Om oss på Vittra Luma Park

Hos oss går elever från förskolan upp till årskurs 3.

På Vittra Luma Park har vi fått förtroendet att ansvara för 230 barn och elever från förskola upp till årskurs 3 och vi har 40 engagerade medarbetare hos oss, vilket vi är stolta över. Vi har bedrivit förskola sedan 2003 och grundskola upp till årskurs 3 sedan 2008 i Hammarby Sjöstad och de flesta av våra barn och elever kommer ifrån närområdet, men många väljer även att resa lite längre för att få gå hos oss. 

På Vittra Luma Park använder vi ett språkutvecklande arbetssätt som lägger grunden för ett livslångt lärande. Genom ett kollektivt lärande i alla åldrar tar vi tillvara på chansen att lära så mycket som möjligt av varandra, bland annat genom att lyfta våra många kulturer och modersmål. Från förskoleklass har vi en tvåspråkig inriktning där eleverna utöver den svenska läroplanen får ökad möjlighet att utveckla det engelska språket. 

Vi arbetar utifrån Vittras pedagogik med utgångspunkt i varje barns och elevs behov och förmågor. För oss är det viktigt att alla barn är trygga och kommer till sin rätt. Vi arbetar alltid för att varje barn och elev ska få möjligheter att lära och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i ett sammanhang med andra. Genom en tydlig struktur och modig kultur skapar vi nyfikna barn och elever som vågar utmana sig själva och finna glädjen i att se sin egen utveckling i det medvetna lärandet. 

Hos oss får ditt barn en trygg start på sitt lärande och goda kunskaper för framtiden!

Förskola och grundskola i Hammarby Sjöstad

Vittra Luma Park 20 år

2023 var det 20 år sedan vi öppnade dörrarna för första gången. Hör barn, elever och personal berätta om Vittra Luma Park och vår fina verksamhet.

Välkommen att besöka oss på Vittra Luma Park

Du är varmt välkommen på besök för att lära känna oss och vårt arbetssätt.

Kvalitetsrapport

Varje läsår publicerar vi en kvalitetsrapport för skolan. Den kan du läsa här.