SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Luma Park

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka lägger pedagogerna ut ett informationsbrev på Schoolsoft där du som förälder enkelt får tillgång till informationen. I slutet av varje period lägger rektorn/förskolechefen ut ett informationsbrev på Schoolsoft till alla föräldrar. Brevet berättar om viktiga händelser på skolan.

Schoolsoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i tema. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter med mera.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Vi kommer att hålla en genomgång för våra nya föräldrar, för att förenkla vår kommunikation med er. Detta sker på föräldramöte under hösten.

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Elevhälsan

Information om vaccination och hälsobesök skickas till vårdnadshavare genom lämpliga kanaler i skolan som veckobrev, SchoolSoft och skriftlig information med eleverna till hemmet.

 

Hittade du inte vad du letade efter?