SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Luma Park

Våra traditioner

Här följer ett urval av våra traditioner i förskolan:

Barnens födelsedagar firar vi på förskolan samma dag som barnet fyller år eller efter ledighet. Vi firar genom sjunga för barnet och genom att uppmärsamma barnet på samlingen på olika sätt. Vi vill inte att barnen tar med sig något att bjuda på av hänsyn till allergier.

På Halloween har vi maskerad och de barn som vill får klä ut sig. Under dagen har vi olika roliga aktiviteter som filmvisning och Halloweendisco och avdelningarna ordnar ofta något extra gott till mellanmålet.

Vid Lucia bjuder vi in föräldrar och syskon till förskolan. Varje avdelning ordnar uppträdande och sjunger tillsammans efter många veckors intensivt tränande. Därefter bjuder vi på fika och minglar.

Veckorna före jul strålar hela Vittra Luma Park av fina juldekorationer som barnen skapat och vi firar med julbord veckan innan julafton.

En lördag om året har vi Öppet hus! Då bjuder vi in alla som är intresserade till Vittra Luma Park. Man kan gå runt på de olika avdelningarna och prova på olika aktiviteter och det finns fika och korv med bröd åt alla.

I samband med skolavslutningen har förskolan en egen avslutning. Varje avdelning planerar sin avslutning och bjuder in föräldrar och syskon för att fira!

Hittade du inte vad du letade efter?