×
 

Hoppa till innehållet

Om oss på Vittra Lidingö

Hos oss går barn och elever från förskolan upp till årskurs 9.

Att våra elever vågar vara den de är, det är viktigt för oss på Vittra Lidingö. För modiga elever vågar lära sig nya saker, uttrycka sina åsikter och når sina mål. Hela 95 % av våra elever känner sig trygga och 100 % av eleverna i årskurs 8 kan rekommendera vår skola. Och det har vi vårt ständiga arbete Vittra-verktygen och våra engagerade pedagoger att tacka för.

Medvetet lärande för oss handlar om att hålla hög kvalitet i undervisningen och skapa en inspirerande läromiljö med god arbetsro. Men framförallt handlar det om att våra elever får lära om sig själva och på så sätt förstår samhället. För då får de med sig vetskapen om att de kan påverka det.

Vittra Lidingös grundskola ligger på Näset, vilket både är centralt och naturnära, med lekparker, skog och motionsspår runt hörnet. Vår förskola ligger i nyrenoverade lokaler och har en stor naturgård där barnen får utmana sin grovmotorik. Vi serverar klimatsmart mat som tillagas av vår egna kock.

Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Det betyder att alla medarbetare jobbar mot samma pedagogiska mål – ett medvetet lärande där vi kan göra skillnad för våra barn och elever.

Förskola och grundskola på Lidingö

På Vittra Lidingö har vi en integrerad förskola och grundskola från förskoleklass till årskurs 9.

Gör ett digitalt besök hos oss

Välkommen in på en digital rundtur i våra lokaler.

Välkommen att besöka oss på Vittra Lidingö

Du är varmt välkommen på besök för att lära känna oss och vårt arbetssätt.

Kvalitetsrapport

Varje läsår publicerar vi en kvalitetsrapport för skolan. Den kan du läsa här.