Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Lidingö

Välkommen till Vittra Lidingö

Hej!
Vi är glada att vi har möjlighet att ta emot nya elever till det kommande läsåret 2020/2021.

Här lite kort information om oss:
Vår skola ligger på Näset på Lidingö. Både centralt och lugnt, med närhet till fina naturområden, lekparker, skog och motionsspår. Närheten till naturen nyttjar vi även i undervisningen när vädret tillåter som ett extra klassrum.
På vår skola är elevernas kunskap, lärande och personliga utveckling i fokus. Vi vill att varje dag ska vara fylld av spännande upplevelser och att alla våra elever ska bli berörda – både känslomässigt och intellektuellt. Våra elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna stor lust och glädje i sitt lärande.
Vi arbetar utifrån Vittras pedagogiska plattform med utgångspunkt i skolans styrdokument och varje elevs behov, förmågor och intressen.
Med dem som utgångspunkt kan vi anpassa undervisningen så att varje elev kan nå sina mål.
Genom att vi ofta arbetar i ämnesövergripande projekt får eleverna flera krokar att hänga upp sina kunskaper på, vilket ger goda förutsättningar för vidare studier.
För oss på Vittra Lidingö är det viktigt att våra elever känner att de får vara sig själva, att de trivs och är trygga. Skolans uppdrag är att främja lärande där eleven utvecklar kunskaper men också värden över tid. Vi organiserar därför våra elever i olika arbetsgrupper eftersom dynamiken i gruppen är viktig för den enskilda elevens utveckling. Eleverna lär sig och utvecklas i samspel med andra.
Eleverna får också träna på att ta ansvar, för sig själva och för det samhälle vi lever i. Allt för att de ska bli trygga, ansvarstagande medborgare som vågar stå för sina åsikter men även stå upp för andra.

Välkomna!

Kicki Blomberg

Rektor och förskolechef

Här växer människor och kunskap!

@vittralidingogrundskola      www.facebook.com/vittralidingo

Hittade du inte vad du letade efter?