SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Lidingö

Skolstart och inskolning

Läsårstider 2019-2020

Höstterminen sträcker sig från onsdag 14 augusti till fredag 2 december 2019. Vårterminen sträcker sig från torsdag 9 januari till onsdag 10 juni 2020.

Inskolning för förskoleklass (F-klass)

Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 3, börjar vid skolstarten den 14 augusti kl. 15.00. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas på skolgården den kl. 15.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 16.00.
För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 07.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och föräldrar i sina ansvarsgrupper fram till kl. 16.00

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

För nya elever och vårdnadshavare åk 1-9

Vi samlas på skolgården kl. 15.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 16.00 För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 07.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever i sina ansvarsgrupper fram.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan åk 1-9

Vi samlas på skolgården den 14 augusti kl. 15.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 16.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 07.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna i sina ansvarsgrupper.

Hittade du inte vad du letade efter?