SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Lidingö

Skolstart och inskolning

Läsårstider 2018-2019

Höstterminen sträcker sig från måndag 13 augusti till fredag 21 december 2018. Vårterminen sträcker sig från onsdag 9 januari till tisdag 11 juni 2019.

Inskolning för förskoleklass (F-klass)

Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 3, börjar vid skolstarten den 13 augusti kl. 15.00. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas på skolgården den kl. 15.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 16.00.
För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 07.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och föräldrar i sina ansvarsgrupper fram till kl. 16.00

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

För nya elever och vårdnadshavare åk 1-9

Vi samlas på skolgården kl. 15.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 16.00 För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 07.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever i sina ansvarsgrupper fram.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan åk 1-9

Vi samlas på skolgården den 13 augusti kl. 15.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 16.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 07.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna i sina ansvarsgrupper.

Hittade du inte vad du letade efter?