Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.
SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Lidingö

Fritidshem

Fritidsverksamheten gäller de som går i förskoleklass upp till årskurs 3. För oss är det viktigt att barnen upplever att skoldagen hänger ihop. Därför har vi integrerat fritidsverksamheten till en naturlig förlängning på skoldagen och den obligatoriska verksamheten.

Fritidsverksamheten pågår mellan kl. 07.30-08.30, samt kl. 14.00 -17.30. Mellanmål serveras kl.
14.00-14.30.

När fritids öppnar på morgonen håller vi till på förskolans gård. Där får barnen en lugn och trevlig start på skoldagen där de bland annat kan välja mellan att spela fotboll, gunga eller andra roliga uteaktiviteter. Kl. 08.00 kommer fritidspedagogen och barnen går antingen till deras gård eller in i verksamheten.

Varje barn som har en plats på vår fritidsverksamhet har möjlighet att arbeta i en aktivitetsgrupp. Varje eftermiddag erbjuder vi aktiviteter som barnen själva väljer om de vill delta i. Då får barnen göra någonting som de tycker är kul eller ges möjlighet att prova på någonting nytt. En stor del av eftermiddagsverksamheten är vi utomhus. Se därför till att era barn har kläder efter väder. Vi har fyra olika aktiviteter varje dag. När barnet går hem från fritidsverksamheten är det viktigt att de prickar av sig hos fritidspersonalen.

Hittade du inte vad du letade efter?