SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Lidingö

Kommunikation mellan förskola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skriver förskolan ett gemensamt informationsbrev. Detta mejlas ut till dig som förälder samt läggs upp på SchoolSoft. I slutet av varje sexveckors-period skickar Biträdande Rektor på förskolan ut ett informationsbrev i form av ett mejl som behandlar viktiga händelser på förskolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns internetuppkoppling, både via hemsidan eller via appen. Du som förälder kan via SchoolSoft läsa barnets verksamhetslogg som uppdateras regelbundet. Du kan även skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på förskolan, läsa veckobrev och lunchmenyn. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. UP- samtalen finns tillgängligt där tillsammans med barnets utvecklingsplan (UP).

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka.

För att kunna logga in på SchoolSoft krävs ett login. Detta skickas till vårdnadshavarens mejl. Inloggning sker med BankID eller dosa. (Dosan beställer man via administrationen).

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Facebook och Instagram

Här publicerar vi bilder på lärandet i förskolan. På Facebook lägger vi inte upp bilder med barns ansikten utan visar på lärande och utforskande på andra sätt. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns förskoledag. Instagram är låst, bara vårdnadshavare och pedagoger godkänns att följa oss. Glöm inte att pricka för ”fototillstånd” på School Soft om ni vill att ert barn ska finnas med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?