SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Lidingö

Bild på rektor

Kontakt

E-post: lidingo@vittra.se
Besöksadress: Vesslevägen 3, 

181 45 Lidingö
Telefon administration: 08-636 28 70

Vi har fortfarande platser kvar till HT2019


Är ni nyfikna på vår fina skola med engagerade pedagoger och så fina elever, så har jag glädjen att kunna meddela att vi fortfarande har möjlighet att ta emot fler nya elever.

För att få mer inblick i hur vi arbetar besök oss gärna, elever och vuxna välkomna att besöka oss på dagtid.

3/9  kl. 9-11

24/9 kl. 17 med fokus på förskolan

23/10  kl. 9-11

14/11 kl 17.30-18.30

Kontakta vår Aministratör Nilla på lidingo@vittra.se eller ring 08-636 28 70 för att bestämma en tid som passar er.

Välkommen!

www.facebook.com/vittralidingo
@vittralidiogrundskola

Rektorn har ordet

Hej,
Jag hoppas ni har haft en fin och avkopplande sommar.

Jag har nu arbetat som rektor på Vittra Lidingö ett år.
I augusti 2018 började terminen hos oss på Vittra Lidingö med en omfattande vattenläcka. Vilket resulterade i att vi blev tvungna att totalsanera de skadade delarna.
Trots att halva vår skolbyggnad var en byggarbetsplats under hela läsåret 18/19 kunde vi, tack vare våra fina elever och pedagoger kunna hålla undervisningen igång med hjälp av smarta lösningar, flyttade väggar, tålamod och ett fantastiskt gott samarbete fungerade det mycket bra.

Är ni nyfikna på vår fina skola med engagerade pedagoger och så fina elever, så har jag glädjen att kunna meddela att vi fortfarande har möjlighet att ta emot nya elever till detta läsår.

Vår fina skola ligger på Näset på Lidingö. Både centralt och lugnt, med närhet till fina naturområden, lekparker, skog och motionsspår. Närheten till naturen nyttjar vi även i undervisningen när vädret tillåter som ett extra klassrum.

Genom att vi ofta arbetar i ämnesövergripande projekt får eleverna flera krokar att hänga upp sina kunskaper på, vilket ger goda förutsättningar för vidare studier.
Skolans uppdrag är att främja lärande där eleven utvecklar kunskaper men också värden över tid. Vi organiserar därför våra elever i olika arbetsgrupper eftersom dynamiken i gruppen är viktig för den enskilda elevens utveckling. Eleverna lär sig och utvecklas i samspel med andra.
Eleverna får också träna på att ta ansvar, för sig själva och för det samhälle vi lever i. Allt för att de ska bli trygga, ansvarstagande medborgare som vågar stå för sina åsikter men även stå upp för andra.

Min ambition är att fortsätta utveckla verksamheten på Vittra Lidingö tillsammans med skolans alla duktiga medarbetare, barn, elever och vårdnadshavare. Vittra Lidingö ska vara en verksamhet där alla kan växa, utvecklas och lära, samtidigt som alla barn och elever ska trivas och känna sig trygga. Vår inställning är att samtliga elever på skolan ska nå höga kunskapsresultat.

Varmt välkommen till ett nytt läsår!

Kicki Blomberg
Rektor och förskolechef

Här växer människor och kunskap!

@vittralidingogrundskola www.facebook.com/vittralidingo

"Vår fina rektor Kicki Blomberg är en av 10 nominerade rektorer (i Sverige), när White Guide Junior avgörs i Malmö den 17 september 2019. White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året. Kategorin Årets Gastronomiska Rektor presenteras i samarbete med Magasin Måltid."
"Kunskap är COOLT!"
"Sommarfritids när det är som bäst! Vi önskar er en fantastisk sommar, vi ses i augusti!"

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?