Webbshop SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Lidingö

Bild på rektor

Kontakt

E-post: lidingo@vittra.se
Besöksadress: Vesslevägen 3, 

181 45 Lidingö
Telefon administration: 08-636 28 70

SKOLANSÖKAN 2019

Skolansökan 2019 öppnar måndag 14 januari och stänger fredag 8 februari på www.lidingo.se/skolwebben

Inför valet av skola till höstterminen 2019 har vi nu glädjen att bjuda in till Visningsdagar på vår fina skola.


För oss på Vittra Lidingö är det viktigt att våra elever känner att de får vara sig själva, att de trivs och är trygga. Skolans uppdrag är att främja lärande där eleven utvecklar kunskaper men också värden över tid. Eleverna får också träna på att ta ansvar, för sig själva och för det samhälle vi lever i. Allt för att de ska bli trygga, ansvarstagande medborgare som vågar stå för sina åsikter men även stå upp för andra.

För att få mer inblick i hur vi arbetar besök oss gärna på någon av våra Visningsdagar. Då är barn och vuxna välkomna att besöka oss på dagtid.

Kontakta vår Aministratör Nilla på lidingo@vittra.se eller ring 08-636 28 70.

v 3, tisdag 15/1 from kl 9.00 
v 6, onsd 6/2 from kl 8.00

Om ni inte har möjlighet någon av ovanstående dager är du självklart välkommen en annan dag. Mejla eller ring så hittar vi en annan tid som passar.

Välkommen!

www.facebook.com/vittralidingo

Rektorn har ordet

 

Hej!
Vi är glada att vi har möjlighet att ta emot nya elever till det kommande läsåret 2019/2020.

Här lite kort information om oss:
Vår skola ligger på Näset på Lidingö. Både centralt och lugnt, med närhet till fina naturområden, lekparker, skog och motionsspår. Närheten till naturen nyttjar vi även i undervisningen när vädret tillåter som ett extra klassrum.
På vår skola är elevernas kunskap, lärande och personliga utveckling i fokus. Vi vill att varje dag ska vara fylld av spännande upplevelser och att alla våra elever ska bli berörda – både känslomässigt och intellektuellt. Våra elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna stor lust och glädje i sitt lärande.
Vi arbetar utifrån Vittras pedagogiska plattform med utgångspunkt i skolans styrdokument och varje elevs behov, förmågor och intressen.
Med dem som utgångspunkt kan vi anpassa undervisningen så att varje elev kan nå sina mål.
Genom att vi ofta arbetar i ämnesövergripande projekt får eleverna flera krokar att hänga upp sina kunskaper på, vilket ger goda förutsättningar för vidare studier.
För oss på Vittra Lidingö är det viktigt att våra elever känner att de får vara sig själva, att de trivs och är trygga. Skolans uppdrag är att främja lärande där eleven utvecklar kunskaper men också värden över tid. Vi organiserar därför våra elever i olika arbetsgrupper eftersom dynamiken i gruppen är viktig för den enskilda elevens utveckling. Eleverna lär sig och utvecklas i samspel med andra.
Eleverna får också träna på att ta ansvar, för sig själva och för det samhälle vi lever i. Allt för att de ska bli trygga, ansvarstagande medborgare som vågar stå för sina åsikter men även stå upp för andra.

För att få mer inblick i hur vi arbetar är ni välkomna till oss den 15 januari 2019 kl. 09.00.

Välkomna!

Kicki Blomberg

Rektor och förskolechef

Här växer människor och kunskap!

@vittralidingogrundskola      www.facebook.com/vittralidingo

Nyheter från Vittra

Hittade du inte vad du letade efter?