SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Landborgen

Skolstart och inskolning

Inskolning för förskoleklass

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den första måndagen i augusti. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 4, börjar vid skolstarten i augusti. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare på plats.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas på skolgården på uppropsdagen kl 10.00 och håller på fram till kl. 11.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är ni även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.00. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna i sina ansvarsgrupper, därefter slutar eleverna för dagen.

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen. Detta förvaras i den gröna backen på era barns platser. Ni föräldrar ansvarar för att se till att era barn har ombyteskläder och regnkläder på sina platser så de kan hålla sig varma och torra under skoldagen.

För nya elever och föräldrar åk 1-9

Vi samlas på skolgården på uppropsdagen kl 10.00. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas eleverna i sina ansvarsgrupper.

Hittade du inte vad du letade efter?