SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Landborgen

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar ansvarspedagogen ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som förälder med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje period skickar rektorn ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som förälder. Brevet berättar om viktiga händelser på skolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i tema. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter, betyg med mera.

Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att du loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Vi håller en utbildning för våra nya föräldrar, för att förenkla vår kommunikation med er.

Du kommer att få ditt inlogg och lösenord första skoldagen mejlad till dig. Om du har svårigheter att komma in eller blir av med ditt lösenord kontaktar du skolans administratör, på telefon 042-198470 eller via e-post landborgen@vittra.se

Adressen till inloggningssidan

https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Information Elevråd

Elevrådet lägger upp protokoll samt informerar om pågående arbete på SchoolSoft.

Elevhälsan

Information om vaccination och hälsobesök skickas till vårdnadshavare genom lämpliga kanaler i skolan som veckobrev, SchoolSoft och skriftlig information med eleverna till hemmet.

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns skolgång. Glöm inte att lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?