SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Lambohov

Kommunikation mellan förskola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka mejlar ansvarspedagogen ut ett informationsbrev till dig som förälder med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje period mejlar rektorn/ förskolechefen ut ett informationsbrev till samtliga föräldrar. Brevet berättar om viktiga händelser på skolan och förskolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på förskolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i tema. Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Förskolans nya föräldrar får alltid en introduktion av SchoolSoft under första inskolningsveckan. Du kommer att få ditt inlogg och lösenord i samband med inskolningen.

Adressen till inloggningssidan https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns vardag hos oss. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild i sociala medier.

 

Hittade du inte vad du letade efter?