SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Kungshagen

Våra traditioner

Födelsedagar

Barnens födelsedagar uppmärksammas på förskolan. Oftast den dagen de fyller eller vid ledighet, när barnet kommer tillbaka. Födelsedagen firas under samlingen då födelsedagsbarnet får vara huvudperson.

Nobeldagen

Nobeldagen firas enligt förskolans traditioner den 9/12 med prisutdelning och Nobelmiddag. Vi ser gärna att barn och personal kommer finklädda denna dag.

Lucia

Lucia firar vi med luciatåg den 13/12 för alla barn som vill delta på förskolan. Föräldrar, syskon och övrig släkt är välkomna för att se tåget. Efteråt brukar vi samlas tillsammans och fika.

Julen

Innan jul bjuder vi alla barn på ett julbord som vår kock och elever i grundskolan lagar.

Påsken

Påsk firar vi med påskfest. Festen brukar hållas en förmiddag under påskveckan. Vi brukar då ha äggjakt och maskerad.

Sommarfesten

I början av juni hålls en sommarfest den 8/6 på vår gård, då uppträder barnen och ni får gärna ta med er fika som avnjuts efter uppträdandet.

Midsommar

Vid midsommar håller vi midsommarfest. Festen hålls under midsommarveckan och då dansar vi runt klädd midsommarstång, äter sill och potatis samt njuter av jordgubbar och glass till efterrätt.

Drop-in och vernissage

Under terminen bjuder vi även in till drop-in fika och vernissage. Dessa händelser får ni mer information om i veckobreven.

Hittade du inte vad du letade efter?