SchoolSoft Sätt ditt barn i kö English

Vittra Kungshagen

Kommunikation mellan förskola och hem

Utvecklingssamtal

Sker en gång per läsår där den Individuella Utvecklingsplanen (UP) tas fram och revideras. Detta samtal bjuder ansvarspedagogen in till i början av kalenderåret.

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka skickar förskolan ut ett informationsbrev i form av ett mejl till dig som förälder med barn i vår verksamhet samt lägger upp brevet på SchoolSoft. I slutet av varje period mejlar arbetslagledare ut ett informationsbrev med information om vad som händer på förskolan.

SchoolSoft

SchoolSoft kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling. Du som förälder kan via SchoolSoft skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på förskolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och i tema. Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Du som ny förälder hos oss kommer att få ditt inlogg och lösen-ord mejlade till dig under första veckan ditt barn går på förskolan.

Adressen till inloggningssidan: https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i förskolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns vardag. Glöm inte lämna in blanketten ”fototillstånd” om du inte vill att ditt barn ska var med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?