SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Halmstad

Skolstart och inskolning

Inskolning förskoleklass

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 1 augusti 2017. Den officiella inskolningen av våra nya miniorelever, F-klass till åk 3, börjar vid skolstarten den 14 augusti 2017. Vi rekommenderar att ni börjar på fritids då, när alla ordinarie medarbetare är på plats.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas i aulan den 14 augusti kl. 08.30 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 13.00. För de elever som har anmält plats till fritidsverksamheten är de även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar kl. 06.00.

Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolan träffas elever och föräldrar i sina ansvarsgrupper fram till ordinarie sluttid. Lunch serveras. Tänk på att meddela fritis om du kommer tidigare än kl 08.30 eller vill stanna kvar efter kl 13.00.

Första veckan

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig extrakläder exempelvis, regnkläder och gummistövlar och ett ombyte bestående av; strumpor, underkläder, överdel samt en underdel om behov uppstår under dagen.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan åk F-9

Vi samlas i aulan kl. 08.30 för gemensamt upprop. Därefter följer varje ansvarsgrupp med sin ansvarspedagog till respektive ansvarsgrupps rum. Dagen avslutas enligt ordinarie tider.

Hittade du inte vad du letade efter?