SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Halmstad

Kommunikation mellan skola och hem

Veckobrev och periodbrev

Varje vecka lägger ansvarspedagogen ut ett informationsbrev på SchoolSoft till dig som förälder med barn i vår verksamhet. I slutet av varje period lägger rektorn/förskolechefen ut ett informationsbrev på SchoolSoft med viktiga händelser på skolan och förskolan.

SchoolSoft

SchoolSoft är ett digitalt verktyg där du som förälder kan göra sjukanmälningar, skapa dig en överblick av vad som är aktuellt på skolan och vad som händer i alla perioder både ämnesspecifikt och utifrån tema. Systemet är utvecklat med fokus på att förbättra informationen mellan skolan och hemmet. IUP-samtalen finns tillgängligt där tillsammans med elevens Individuella utvecklingsplan (IUP), period- och veckoplanering/utvärdering, uppdrag, närvarorapportering, aktiviteter, nyheter, betyg med mera.
Det är viktigt att du som förälder är delaktig i detta system. Vi ser gärna att ni loggar in i SchoolSoft en gång per vecka. Vi kommer att hålla en utbildning för våra nya föräldrar, för att förenkla vår kommunikation med er.

Adressen till inloggningssidan:
https://sms8.schoolsoft.se/vittra/jsp/Login.jsp

Du kommer att få ditt inlogg och lösenord mejlade till dig.

Information elevråd

Elevrådet lägger upp protokoll samt informerar om pågående arbete på SchoolSoft.

Elevhälsan

Information om vaccination och hälsobesök skickas till vårdnadshavare genom lämpliga kanaler i skolan som veckobrev, SchoolSoft och skriftlig information med eleverna till hemmet.

Facebook

Här publicerar vi bilder på lärandet i skolan. Följ oss gärna för att ta del av ditt barns skolgång. Kom ihåg att lämna in blanketten ”fototillstånd” om du vill att även ditt barn ska få vara med på bild.

Hittade du inte vad du letade efter?