SchoolSoft Sätt ditt barn i kö

Vittra Gerdsken

Skolstart och inskolning

Inskolning för förskoleklass

Ni som sökt fritidsverksamhet har möjlighet att delta i den från och med den 6 aug 2019. Den officiella inskolningen av våra nya elever i F-klass till åk 3 börjar vid skolstarten den 14 augusti 2019. Om ert barn har behov av barnomsorg innan skolstart, behöver ni anmäla detta innan sommarlovet.

Uppropsdagen förskoleklass

Vi samlas på skolgården den 14 augusti kl. 14.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 15.00. De elever som har anmälts till fritidsverksamheten är även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar som vanligt kl. 06.30.

Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolgården får eleverna träffa sina lärare och klasskamrater i sina ansvarsgrupper fram till kl. 15.00.

Första veckan i förskoleklass

Under första veckan ska alla barn i förskoleklass ha med sig regnkläder och gummistövlar samt ett ombyte kläder bestående av; strumpor, underkläder, tröja och byxor.

För nya elever och vårdnadshavare åk 1-9

Vi samlas på skolgården den 14 augusti kl. 14.00 och dagen beräknas hålla på fram till kl. 15.00. De elever som har anmälts till fritidsverksamheten är även välkomna innan uppropstiden. Fritids öppnar som vanligt kl. 06.30. Efter en kort inledning och presentation av lärare och övrig personal på skolgården får eleverna träffa sina lärare och klasskamrater i sina ansvarsgrupper fram till kl. 15.00.

Uppropsdagen för samtliga elever i skolan åk 1-9

Vi samlas på skolgården den 14 augusti kl. 14.00.

Hittade du inte vad du letade efter?